Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu kaybolduğunu görmek

Rüyada oğlunu kaybolduğunu görmek

Rüyada oğlunu kaybolduğunu görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada oğlunu kaybolduğunu görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, hep yerinde sayacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlu kaybolmak yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonun kaybolduğunu görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık ormanda kaybolmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalettir.

Rüyada altınlarının kaybolduğunu görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, ortak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık yolda kaybolmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın kaybolduğunu görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada işyerinde kaybolmak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, istediği herşeye sahip olacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments