Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin kaka yaptığını görmek

Rüyada bebeğin kaka yaptığını görmek

Rüyada bebeğin kaka yaptığını görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, dini bütün bir eşe sahip olacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, tüm özlemini gidereceğine, elinin bolluk göreceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin güvenilirliğini sorgulayarak hatalı bir adım atabilirsiniz.

Rüyada erkek bebeğin kaka yaptığını görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin kakasını yediğini görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada altına kaka yapan bebek görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğinin kakasını temizlemek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, büyük başarılar kazanılacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kakalı bebek bezi görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğinin kaka yaptığını görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaka yapmış bebek görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hayırlı işlere girişileceğine, kararlarına saygı duyulacağına işaret eder.

Rüyada bebeğe kaka yaptırmak elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments