Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakalı bebek görmek

Rüyada kakalı bebek görmek

Rüyada kakalı bebek görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin canlanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kakalı bebek gördüyseniz:

  • Maddi bir anlaşma veya yeteneklerinizi farklı bir alanda değerlendirme denemeniz ya da eğiliminiz tamamen yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kaka yapan bebek görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek kakası görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada kakasını yapan bebek görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada bebeğe kaka yaptırmak ele güne muhtaç olacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğinin kakasını temizlemek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, istediği evde oturacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada bebek kaka yaparken görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada kaka yapan erkek bebek görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada kakalı bebek görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments