Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi bokunu temizlemek

Rüyada kendi bokunu temizlemek

Rüyada kendi bokunu temizlemek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, makamının artacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, hayatını ailesine adayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada kendi bokunu temizlemek gördüyseniz:

  • Bir konuda katılımcı olmaya ya da olmamaya karar verirken sizin için iyi bir şey olup olmadığına bakmalısınız.

Rüyada bebek boku temizlemek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, işlerin devam edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk boku temizlemek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun bokunu temizlemek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada fare boku temizlemek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin bokunu temizlemek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada at boku temizlemek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kötü haberler alınacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine alamet eder.

Rüyada boku suyla temizlemek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bokunu temizlemek işlerin eski haline döneceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments