Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek altını değiştirmek

Rüyada bebek altını değiştirmek

Rüyada bebek altını değiştirmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, rahatsızlıkların şifa bulacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, hayallerinin söneceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bebek altını değiştirmek gördüyseniz:

  • Sorunlarınızı çevrenizde güvendiğiniz arkadaşlarınızla paylaşırsanız kendinizi daha rahat hissedersiniz.

Rüyada başkasının bebeğinin altını değiştirmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, güleceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek altını değiştirmek mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebeğin altını değiştirmek her zaman el üstünde tutulacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalettir.

Rüyada erkek bebek altını değiştirmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin altını değiştirmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bebeğin altını değiştirmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin altını değiştirdiğini görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğunun altını değiştirmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments