Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin ağzında kan görmek

Rüyada bebeğin ağzında kan görmek

Rüyada bebeğin ağzında kan görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin ağzında kan gördüyseniz:

  • Size yapılan bir teklifi uzun uzun düşündükten sonra belki işinize gelmediği için, belki kararsızlığınız nedeni ile reddetmeniz olasıdır.

Rüyada bebeğin ağzından kan geldiğini görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin ağzında kan görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının ağzından kan geldiğini görmek zor durumlara düşüleceğine, imkân sahibi olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına tabir olunur.

Rüyada ağzımdan kan geldiğini görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin ağzında kan görmek sevdiği insana kavuşacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Rüyada ağzı kan dolmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, esenliği bulacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalettir.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments