Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzı kan dolmak

Rüyada ağzı kan dolmak

Rüyada ağzı kan dolmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzı kan dolmak gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada ağzının kan dolduğunu görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada ağzı kan dolmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzından burnundan kan gelmek günü birlik tatillere çıkacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına inanılır.

Rüyada ağzından kan görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından ve burnundan kan geldiğini görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, geri planda kalacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ağzından burnundan kan geldiğini görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin ağzında kan görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments