Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği doğuramamak

Rüyada bebeği doğuramamak

Rüyada bebeği doğuramamak çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, iyi huylar edineceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına inanılır.

Rüyada bebeği doğuramamak gördüyseniz:

  • Bazı planların, anlaşmaların, sözleşmelerin veya düzenlemelerin dikkatle gözden geçirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada bekar birinin bebek doğurmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek doğuran kadın görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebek doğurduğunu görmek fırsatların heba edileceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına işaret eder.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bekar kızın bebek doğurmak eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişleri olan bebek doğurmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olup bebek doğurmak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalettir.

Rüyada çok bebek doğurmak kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, düşmanların çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments