Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebek doğurduğunu görmek

Rüyada erkek bebek doğurduğunu görmek

Rüyada erkek bebek doğurduğunu görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunların tarihe karışacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hastalığın biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek bebek doğurduğunu gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada iki tane erkek bebek doğurmak her şeyin ters gideceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kısmetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin erkek bebek doğurmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Rüyada bekar birinin erkek bebek doğurmak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek doğurtmak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, kasasının daha çok para dolacağına, işlerinden de geri kalacağına işaret eder.

Rüyada sezeryanla erkek bebek doğurmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek doğurmak batıl amele, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, her zaman haklının yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz erkek bebek doğurmak ve emzirmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek doğuran görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments