Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek doğuran kadın görmek

Rüyada bebek doğuran kadın görmek

Rüyada bebek doğuran kadın görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bebek doğuran kadın gördüyseniz:

  • Kendi hamlelerinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Rüyada bir kadının erkek bebek doğurduğunu görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebek doğuran kadın görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada bebek doğuran kadın görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada doğuran bir kadın görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yazgısının güzelleşeceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada kadın doğurmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, elde edilecek menfaatlere, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada bir kadının doğurduğunu görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işarettir.

Rüyada bir kadını doğurtmak huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine işarettir.

Rüyada doğuran kadınlar görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, musibetlerin yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments