Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği beslemek

Rüyada bebeği beslemek

Rüyada bebeği beslemek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, evlatlarından hayır bulacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada bebeği beslemek gördüyseniz:

  • Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır.

Rüyada bebeği beslemek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kendi patronu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek beslediğini görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebek beslemek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeği biberonla beslemek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebeği beslemek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine delalet eder.

Rüyada bebek beslemek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına tabir olunur.

Rüyada biberonla bebek beslemek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yılan beslemek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments