Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği biberonla beslemek

Rüyada bebeği biberonla beslemek

Rüyada bebeği biberonla beslemek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği biberonla beslemek gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada bebeği biberonla beslemek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada biberonla bebek beslemek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına inanılır.

Rüyada bebek biberon görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe biberonla süt vermek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüyada bebeğe biberonla süt içirmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada biberon emen bebek görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Rüyada biberonla bebek emzirmek düzenin kurulacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe biberonla süt vermek yetkili bir göreve atanacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments