Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından ameliyat olmak

Rüyada ağzından ameliyat olmak

Rüyada ağzından ameliyat olmak evinde bereketin eksik olmayacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına delalet eder.

Rüyada ağzından ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Yeni fikirler karlı girişimlere dönüşebilir.

Rüyada ağzından ameliyat olmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada canlı ameliyat olmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalettir.

Rüyada ameliyatta olmak çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kazancın artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu ameliyat ettirmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesini ameliyatlı görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, onu borçtan kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kalp ameliyatı olacağını öğrenmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, esenlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada boğaz ameliyatı olmak çalıştığı yerde amir olacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini ameliyat olduğunu görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments