Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe kıyafet giydirmek

Rüyada bebeğe kıyafet giydirmek

Rüyada bebeğe kıyafet giydirmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, işlere nazar değeceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işarettir.

Rüyada bebeğe kıyafet giydirmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz ya da isteyebileceğiniz şey aslında mantıksız bile olsa onun için akla gelmedik çılgınlığı yapabilirsiniz.

Rüyada bebeğe kıyafet giydirmek sorumlulukların yerine getirileceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, istediği arabaya bineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün kıyafetini giymek acılarını ve kederlerini içine atacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz kıyafet giymek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk kıyafet giymek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı gece kıyafeti giymek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Rüyada hac kıyafeti giymek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıyafeti ters giymek saygınlığına leke sürüleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada kıyafet giydirmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments