Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe balık yedirmek

Rüyada bebeğe balık yedirmek

Rüyada bebeğe balık yedirmek sağlığını da kaybedeceğine, kalabalıktan uzak olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğe balık yedirmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bekleyen durumlara düzenleme getirmelisiniz.

Rüyada bebeğe balık yedirmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş balık yediğini görmek hayatını yoluna koymaya, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük balık yediğini görmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulur.

Rüyada çiğ balık yediğini görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada yılan balığı yediğini görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, onlar tarafından çok sevileceğine delalettir.

Rüyada balığın birini yediğini görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, sıkıntılarının geçeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yunus balığına balık yedirmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada köpeğin balık yediğini görmek bereketli ve hayırlı olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, yanlışlara düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments