Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bazlama atmak

Rüyada bazlama atmak

Rüyada bazlama atmak bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, işinin en iyisi olacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bazlama atmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda biraz daha dikkatli olun.

Rüyada bazlama atmak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bazlama yağlamak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yağlı bazlama görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına işaret eder.

Rüyada bazlama yemek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bazlama ekmek yemek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına işarettir.

Rüyada bazlama yapmak zor zamanların böylece geride kalacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada bazlama hamuru görmek sağlığının kötüye gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yağlı bazlama yemek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, düşman malından yemeye yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments