Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı bazlama görmek

Rüyada yağlı bazlama görmek

Rüyada yağlı bazlama görmek bir sıkıntıya girmeye, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, malın bereketinin artmasına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlı bazlama gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada yağlı bazlama yemek güzel ve olumlu haberler alacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada yağlı bazlama görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bazlama yaptığını görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada bazlama atmak istediği her şeyi elde edebileceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalettir.

Rüyada ekmek bazlama görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet eder.

Rüyada bazlama yağlamak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bazlama ekmek görmek mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına yorulur.

Rüyada pişmiş bazlama görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments