Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayrak görmek

Rüyada bayrak görmek

Rüyada bayrak görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayrak gördüyseniz:

  • Hemen her alanda insanları etkileyip, peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Rüyada yırtık bayrak görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada üç hilalli bayrak görmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada lacivert bayrak görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına işarettir.

Rüyada bayrak indirmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı beyaz bayrak görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalettir.

Rüyada bayrağın dalgalandığını görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayrak astığını görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada bayrağa sarılmak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments