Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayrağın dalgalandığını görmek

Rüyada bayrağın dalgalandığını görmek

Rüyada bayrağın dalgalandığını görmek aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına alamet eder.

Rüyada bayrağın dalgalandığını gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya gereksiz konuşmaları dinlemek yerine uygulayıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada dalgalanan bayrak görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dalgalanan türk bayrağı görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada bayrağın dalgalandığını görmek hayırlı işler yapacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde bayrak görmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına rivayet eder.

Rüyada deniz ve bayrak görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda bayrak görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına yorulur.

Rüyada türk bayrağını sallamak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hem işinde başarılı olacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tabuta sarılı türk bayrağı görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments