Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında sabun görmek

Rüyada ağzında sabun görmek

Rüyada ağzında sabun görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karlı çıkacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzında sabun gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri haricinde sevindirici bir haber almanız olasıdır.

Rüyada ağzında sabun görmek eş ve evlat sahibi olacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabun yutmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, imkanlarının artacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada sabun verdiğini görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, kısmetlerinden olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine yorulur.

Rüyada sıvı sabunla el yıkamak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli sabun görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sabun düşürmek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, bol muhabbette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytinyağı sabunu görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada sabun hediye etmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments