Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayanla öpüştüğünü görmek

Rüyada bayanla öpüştüğünü görmek

Rüyada bayanla öpüştüğünü görmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, hem de çok üzüleceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bayanla öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi açıdan planlı olmanız gerekiyor.

Rüyada bayan elbisesi giymek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bayan terliği görmek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, çok zarar göreceğine, maddi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada bir bayanın öldüğünü görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bayan bayana evlenmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayanın avret yerini görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bayan avret yeri görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bayan gömleği görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayanı erkek gibi görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments