Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayanı erkek olarak görmek

Rüyada bayanı erkek olarak görmek

Rüyada bayanı erkek olarak görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına rivayet eder.

Rüyada bayanı erkek olarak gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilim sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Rüyada bayanı erkek görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir bayanı erkek görmek zafer elde edileceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada bir bayanda erkek organı görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, itibarın sarsılacağına yorulur.

Rüyada bayanda erkek organı görmek rahata ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada bayanı erkek gibi görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet eder.

Rüyada bayanı erkek olarak görmek aile hayatında sevinileceğine, şansının geri döneceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeği bayan olarak görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, borçlarının azalacağına inanılır.

Rüyada bayanın erkek olduğunu görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments