Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan komşu görmek

Rüyada bayan komşu görmek

Rüyada bayan komşu görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada bayan komşu gördüyseniz:

  • Etrafa bazı şeyleri anlatabilmek adına direktifler vermek veya yepyeni fikirlerinizi boşa harcamak yerine, bırakın ne olacaksa olsun.

Rüyada bayan komşu görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, huzurunun kaçacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bayan görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada bayan iş arkadaşını görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, zamanının boşa gideceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada bayanın edep yerini görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Rüyada bayan gömleği giymek arzularına ve emellerine kavuşacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına yorulur.

Rüyada eski bir tanıdık bayan görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin bayan görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayana gül vermek gelirinin daimi olacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments