Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin doğudan battığını görmek

Rüyada güneşin doğudan battığını görmek

Rüyada güneşin doğudan battığını görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşin doğudan battığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde pek çok konuda size destek olmaktan veya yardım etmekten hoşlanacak arkadaşınız ya da tanıdığınız var.

Rüyada güneşin doğup battığını görmek insanlara olan güvenin artacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada güneşin doğudan battığını görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneşin batmadığını görmek uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin batmasını görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, bunalıma düşeceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalettir.

Rüyada güneşin battığı yerden doğduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada batan güneş görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Rüyada güneşin hiç batmadığını görmek işlerinin ters gideceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada batmayan güneş görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments