Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada basur ameliyatı olmak

Rüyada basur ameliyatı olmak

Rüyada basur ameliyatı olmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, makam sahibi olacağına, düzeninin bozulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada basur ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız.

Rüyada basur ameliyatı olmak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada basur görmek tatsızlık olacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ameliyatı görmek sermayenin harcandığına değeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden ameliyat olmak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, kredi çekileceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ameliyat beklemek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ameliyat masasında yattığını görmek çok başarılı işlere girileceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin ameliyat olduğunu görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bacaklarından ameliyat olmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments