Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasıyla evli görmek

Rüyada başkasıyla evli görmek

Rüyada başkasıyla evli görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasıyla evli gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizde ya da iş hayatınızda yeni başlangıçlar söz konusu olabilir.

Rüyada evli birine düğün yapmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli birini evlendirmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli erkekle sevgili olmak talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kadının evlendiğini görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli kadının evlendiğini görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kadın gelinlik giymek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli eşiyle tekrar evlendiğini görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret eder.

Rüyada evliyken gelinlik giymek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments