Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasıyla dans etmek

Rüyada başkasıyla dans etmek

Rüyada başkasıyla dans etmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, ağız tadının kaçacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasıyla dans etmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz belli bir kimse varsa ondan beklediğiniz yaklaşımları görebilirsiniz.

Rüyada patronla dans etmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine işarettir.

Rüyada dans görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayırlı bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada eşle dans etmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına yorulur.

Rüyada kızla dans etmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada işyerinde dans etmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabanci bir erkekle dans etmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Rüyada müzik eşliğinde dans etmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle dans ettiğini görmek kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments