Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronla dans etmek

Rüyada patronla dans etmek

Rüyada patronla dans etmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, rütbe alacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronla dans etmek gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Rüyada patronla dans etmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, bazı girişimlerde bulunacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisiyle dans etmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, güzel bir iş fırsatına işaret eder.

Rüyada birisiyle dans ettiğini görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada birini dansa kaldırmak ailesindeki huzurun bozulacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birisiyle dans etmek anne babayla ters düşüleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine, maddi olarak güç kazanacağına işaret eder.

Rüyada gelinle dans etmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi dans ederken görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada dans eden insanlar görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments