Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün kıllandığını görmek

Rüyada yüzün kıllandığını görmek

Rüyada yüzün kıllandığını görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzün kıllandığını gördüyseniz:

  • Tadilat, tamirat, dekorasyon, alım-satım, kiralama yada aile üyelerini ilgilendiren konularla meşgul olabilirsiniz.

Rüyada yüzünde siyah kıl görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, planlarının bozulacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına yorulur.

Rüyada kendi yüzünde kıl görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün kıllandığını görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada yüzünde kıl olduğunu görmek hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalettir.

Rüyada yüzünü kıllı görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde kıl koparmak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünü kıllı görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, borçların biteceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada yüzü kıllı bebek görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments