Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzüğünü takmak

Rüyada başkasının yüzüğünü takmak

Rüyada başkasının yüzüğünü takmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, pişmanlığa, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, unvan sahibi olacağına, hırpalanacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına delalettir.

Rüyada başkasının yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda, farklı ya da dış faktörlere dayalı eğilimler söz konusu olabilir.

Rüyada ölen birinin yüzüğünü takmak rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, seyahatlere katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe yüzük takmak hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı taşlı yüzük takmak işinde profesyonel kimse olacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına delalet eder.

Rüyada boncuklu yüzük takmak fırsatların elden kaçırılacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine yorulur.

Rüyada kolye yüzük takmak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkli yüzük takmak kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada boncuk yüzük takmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle yüzük takmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments