Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının uzun saçını görmek

Rüyada başkasının uzun saçını görmek

Rüyada başkasının uzun saçını görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, ticarette yol katedeceğine işarettir.

Rüyada başkasının uzun saçını gördüyseniz:

  • Belli direktiflerden irite olmamalısınız.

Rüyada saçının çok uzun olduğunu görmek hastalığının düzeleceğine, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek kötü ve hasta günler geçireceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada saçlarını uzun görmek yüklü siparişler alacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve beyaz saç görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı uzun ve güzel görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada saçı uzun görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın saçını uzun görmek mutlu olacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun ve dalgalı saç görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, iyi kısmetleri olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments