Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının çok uzun olduğunu görmek

Rüyada saçının çok uzun olduğunu görmek

Rüyada saçının çok uzun olduğunu görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, borçlanılacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, yolunun hep açık olacağına inanılır.

Rüyada saçının çok uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir hareketin artıları üzerinde düşünmek veya konuşmak yerine aktiviteye geçmeniz daha iyi olabilir.

Rüyada siyah uzun saç görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına inanılır.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçı uzun görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet eder.

Rüyada örgülü uzun saç görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin saçını uzun görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını uzun ve güzel görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hastalıklarını yeneceğine delalettir.

Rüyada kısa saçı uzun görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada babanın saçını uzun görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments