Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemek sofrasında görmek

Rüyada yemek sofrasında görmek

Rüyada yemek sofrasında görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, arabasını ve toprağının olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada yemek sofrasında gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Rüyada sofrada ekmek yemek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemekli sofra görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, parasız günler geçireceğine, iftiraya maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sofra ve yemek görmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, kariyerinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sofrada et yemek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada sofrada yemek görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada yer sofrasında yemek görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada yemek sofrasında yemek yemek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemek dolu sofra görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, kişinin afiyette olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments