Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün sırtına binmek

Rüyada ölünün sırtına binmek

Rüyada ölünün sırtına binmek toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, güzel işlere imza atacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün sırtına binmek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirici aktivitelerin geri dönüşü olumlu olabilir.

Rüyada ölünün sırtına binmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, zarara uğrayacağına, kazancının günden güne arttıracağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin sırtına binmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, geçim derdine gireceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslanın sırtına binmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, bereketli günler geçirileceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin sırtına binmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya yorulmaktadır.

Rüyada birini sırtına binmek insanlara her türlü yardımı yapacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin sırtına binmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalettir.

Rüyada kadın sırtına binmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada inek sırtına binmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments