Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağ evi görmek

Rüyada bağ evi görmek

Rüyada bağ evi görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına işarettir.

Rüyada bağ evi gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Rüyada bağ evi görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada eve telefon bağlatmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine işarettir.

Rüyada bağ bahçesi görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, hasret gidereceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı bağlanmak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada bağ bahçe satın almak aksiliklerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına alamet eder.

Rüyada bağdatua gitmek kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına yorulur.

Rüyada eli kolu bağlanmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakları bağlı at görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, sayılacağına ve sevileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments