Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçında bit görmek

Rüyada başkasının saçında bit görmek

Rüyada başkasının saçında bit görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sarsılacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının saçında bit gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen kişiler olabilir, daha fazla soru sormalı görünmeyeni anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada saçta bit öldürmek alışveriş yapacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarda bit görmek huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet eder.

Rüyada saçın bitlenmesini görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçında bit öldürmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının saçında bit görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç taramak bit görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçtan bit toplamak sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, geç de olsa huzura erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçından bit taramak gayretlerinin ödüllendirileceğine, borçların sonlandırılacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments