Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının osurmak

Rüyada başkasının osurmak

Rüyada başkasının osurmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerinden feragat edeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çirkin bir iş yapmaya, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının osurmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da para çıkışı olabilir.

Rüyada sevgilisinin osurduğunu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına inanılır.

Rüyada namaz kılarken osurmak cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının osurduğunu görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada osurduğunu görmek küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının osurduğunu görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli osurmak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin yanında osurmak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının osurduğunu duymak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments