Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kirli çamaşırını görmek

Rüyada başkasının kirli çamaşırını görmek

Rüyada başkasının kirli çamaşırını görmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının kirli çamaşırını gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz biraz çalkantılı olabilir.

Rüyada kirli çamaşır suyu görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli erkek çamaşırı görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada iç çamaşırı kirli görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada kirli çamaşır sermek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, boş yere korku duyulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada kirli çamaşır yıkadığını görmek çok güzel günler göreceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kirli çamaşır görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli çamaşırları makineye atmak hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada siyah kirli çamaşır görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments