Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağrı çeken birini görmek

Rüyada ağrı çeken birini görmek

Rüyada ağrı çeken birini görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağrı çeken birini gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Rüyada ağrısız diş çektirmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, borçların sonlandırılacağına tabir olunur.

Rüyada ağrıyan diş çektirmek çok farklı bir kişi olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine işarettir.

Rüyada diş ağrısı çektiğini görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağrı çeken birini görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada böbrek ağrısı çektiğini görmek stresli bir ortama gireceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada başkasının diş ağrısı çektiğini görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin diş ağrısı çektiğini görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada diş ağrısı çeken birini görmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, kişinin muradına ereceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments