Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok ağlayıp üzülmek

Rüyada çok ağlayıp üzülmek

Rüyada çok ağlayıp üzülmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Rüyada çok ağlayıp üzülmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ağlayıp üzülmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada çok ağlayıp üzülmek hayaller kurulacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada üzülmek sıkılmak bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, doğru olanı seçeceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü için üzülmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada düğünde üzülmek hedeflere ulaşamayacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğuna üzülmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin öldüğünü görüp üzülmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzülmek sinirlenmek geçim derdine gireceğine, patron olunacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments