Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye üzülmek

Rüyada sevgiliye üzülmek

Rüyada sevgiliye üzülmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye üzülmek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat hareket edebileceksiniz.

Rüyada eski sevgilinin üzüldüğünü görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin üzüldüğünü görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına delalettir.

Rüyada sevgiliye üzülmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok üzülmek ve ağlamak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada üzülmek ve ağlamak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olduğuna üzülmek rütbe alacağına, işlerin hafifleyeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işarettir.

Rüyada ağlamak ve üzülmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Rüyada birisi için üzülmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments