Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının halı yıkadığını görmek

Rüyada başkasının halı yıkadığını görmek

Rüyada başkasının halı yıkadığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının halı yıkadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözlerine göre hareket etmek yerine bilgi toplamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada banyoda halı yıkamak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, isteklerini yerine getireceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada birinin halı yıkadığını görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına inanılır.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz halı yıkamak geçim derdinin kalmayacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde halı yıkamak kâbus gibi günlerin geleceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işarettir.

Rüyada nehirde halı yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada evde halı yıkamak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada temiz suda halı yıkamak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nurdanur

bizim alt komşunun balkonda halı yıkadığını gördüm.halıları üst üste koymuş üstlerine hortumla su tutuyordu.beyaz sabun köpüğüydü bütün balkon.kafasına kahverengi başörtüsü bağlamış,sırtında koyu sarı hardal rengi hırka vardı.halıları balkon duvarına asarken aşağı düşürdü teker teker.ona yardım etmeye aşağı indim.merdivenden çıktık beraber halılarla komşumla.yorum yaparsanız sevinirim.iyi günler