Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayıp dua etmek

Rüyada ağlayıp dua etmek

Rüyada ağlayıp dua etmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, amaçlarını yerine getireceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayıp dua etmek gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda şeyle en verimli şekilde uğraşmanın yolunu en iyi siz biliyorsunuz.

Rüyada kabede ağlayarak dua etmek hoş muhabbette olacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına yorulur.

Rüyada ağlayarak dua okumak hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayarak dua etmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayıp dua etmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, keyifli hale geleceğine delalettir.

Rüyada camide ağlayarak dua etmek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlarken dua etmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yağmurlu havada dua etmek rahat edileceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurda ıslanmak ve dua etmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments