Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak dua etmek

Rüyada ağlayarak dua etmek

Rüyada ağlayarak dua etmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, mutluluğu yakalayacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayarak dua etmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine veya yaptıklarına aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Rüyada ağlarken dua etmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, emellere ulaşılacağına, ona yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada camide ağlayarak dua etmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalettir.

Rüyada kabede ağlayarak dua etmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayıp dua etmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayarak dua etmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, karlı çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak dua okumak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine inanılır.

Rüyada kureyş duasını görmek çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet eder.

Rüyada rabbenağfirli duasını okumak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments