Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evini yakmak

Rüyada başkasının evini yakmak

Rüyada başkasının evini yakmak maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evini yakmak gördüyseniz:

  • Politik olmak sizin yararınıza olacak.

Rüyada kendi evini yakmak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada evin içinde ateş yakmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini yakmak yardımda bulunacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına tabir olunur.

Rüyada birinin evini yakmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, onu uyaracağına yorulur.

Rüyada evini yakmak tüm özlemini gidereceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına delalet eder.

Rüyada evin ışığını yakmak rahatın kaçacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına işarettir.

Rüyada evin ışıklarını yakmak sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde soba yakmak yaşanan bütün sorunların biteceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments