Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evini yakmak

Rüyada evini yakmak

Rüyada evini yakmak kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evini yakmak gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek bir şeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada evin ortasında ateş yakmak iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına alamet eder.

Rüyada evini yakmak kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde soba yakmak sorumlulukların azalacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde ateş yakmak alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, dünya malı edineceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada birinin evini yakmak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada evin önünde ateş yakmak bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evini yakmak rahatlığa erileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına yorulur.

Rüyada kendi evini yakmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments