Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta biriyle vedalaşmak

Rüyada hasta biriyle vedalaşmak

Rüyada hasta biriyle vedalaşmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, gelirin tükeneceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta biriyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Bir anda parlamanız mümkündür.

Rüyada hasta biriyle vedalaşmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşla vedalaşmak kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarına veda etmek ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada babayla vedalaşmak zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulur.

Rüyada insanlarla vedalaşmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babayla vedalaşmak çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğine veda etmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, kendisi ile baş başa kalacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşlarıyla vedalaşmak güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments