Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak uyanmak

Rüyada ağlayarak uyanmak

Rüyada ağlayarak uyanmak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, maddi güç sahibi olacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ağlayarak uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada korkup ağlayarak uyanmak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ağlamak ve ağlayarak uyanmak mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlarken uyanmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada ağlamak ağlayarak uyanmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, anne baba duaları alınacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada ağlayarak uyanmak evini ve ailesini unutacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayarak uyandığını görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, güzel bir yola çıkılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uyuyup uyanmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, attığı adımların boşa gideceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına tabir olunur.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments