Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde gezmek

Rüyada başkasının evinde gezmek

Rüyada başkasının evinde gezmek işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, stresini atacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde gezmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı düzenlemeler veya yenilikler yapabilirsiniz.

Rüyada evin içinde gezmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşın evini gezmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısında gezmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine rivayet eder.

Rüyada birinin evini gezmek hasretlerin biteceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini gezmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evin içini gezmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, temize çıkacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinde gezmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin odalarını gezmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments