Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın evini gezmek

Rüyada arkadaşın evini gezmek

Rüyada arkadaşın evini gezmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, işyerini kapatacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşın evini gezmek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmalısınız.

Rüyada arkadaşın evini gezmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısında gezmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin evini gezmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada evin içini gezmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde gezmek sıkıntıların artacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin odalarını gezmek rahatlığa ereceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinde gezmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini gezmek mutluluğun kapıyı çalacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments